azie's FotoPage

By: azie shah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 16-Mar-2008 09:53 Email | Share | | Bookmark
My friend's wedding..yana

mlm nikah..
 
yana n her hubby zainol..11/11/07..pandai tul pilih tarikh


Wednesday, 9-Jan-2008 15:55 Email | Share | | Bookmark
Birtday my niece:)

ini rame2 tau
 
 
View all 5 photos...




Saturday, 8-Dec-2007 18:03 Email | Share | | Bookmark
bagan lalang part II

asyik amik gamba dlm kete..pape ntah
indahnye la ciptaan Tuhan
cam same je cam sebelum ni kan?cume hari dan masa yg x sama
View all 9 photos...


~sempat lagik!kali ni pun wt keje gile gak.pkl 8.30 msk keje jap smpi kol 12.30 pastu tetiba cam nk release tension sesgt ..tetiba t'fikir nak gi tgk laut..emm kalo sempat mmg nak gi peedee,tp x sempat la plak.itu pn smpi bagan lalang dh kol 4lbh..kol 6 tajam chaos..
..emm igtkn dh x mau igt lg(lps grad smpi ckp pd dr sendiri kalo xde jodoh xmo jmp2 lg dh)..eii aku ni percaye mimpi ke?tp kenyataan nye w'pun aku x igt n x t'fikir pun,tp msh jmp dlm mimpi..berjodoh ke kami???huhu...(atau mgkn silap x ckp xmo jmp dlm mimpi sekali pun,huh!!)


Saturday, 24-Nov-2007 15:50 Email | Share | | Bookmark
long day today

hospital ampuan najihah
laluan masuk..sistematik tul spital baru ni
untuk org sakit aje ke ni?
View all 6 photos...
kol 2 lbh bertolak ke kuala pilah..rupe2nye aku msh ade sedara kat sane..x sangka pn ada.ingatkan wat kat umah lama nenek..bile cari balik cuma tinggal tapak tanah je.x nmpk rumah pn.em terfikir gak tak kan wat kat lam hutan kot.atlast gi tggu my bro je kat kat pilah.lgpn br kol 3 lbh.kenduri after asar..kesempatan tu gi lawat paklong masuk icu kat hospital pilah..doktor bg salah ubat kate nye..kol 4lbh kuar dr kwsn hospital tp jem plak along d way smpi umah kenduri..de road block kat balai polis terachi..ape kes ntah!1 jam saje kat atas jln.pdhal kalo patah blk soploh minit dh smpi..smpi2 je org tgh mkn.org dh ajak mkn ,mkn je la..oo br aku tau busu aku kawin ngn org ulu bendul gaks







Saturday, 24-Nov-2007 15:13 Email | Share | | Bookmark
monday till friday;7.30am - 5.30pm

my desk
semak samun
semak samun nye,,cume lelalang tak kelihatan
kat sini la tempat cr rezeki,,w'pun x besh,x strategik,,fail bertimbun2 di atas,ditepi,dikaki,,namun aku redha,,
sejak bile aku insaf ni??


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net